Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N.G.J. Schouten B.V. neemt Nutrilab B.V. over

Datum nieuwsfeit: 11-04-2006
Bron: Henk Schouten
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

N.G.J. Schouten B.V. neemt Nutrilab B.V. over

GIESSEN, 20060411 -- Tussen de directies van Royal Schouten Group N.V. en N.G.J. Schouten B.V. is overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen Nutrilab B.V. De overdracht vond vrijdag 7 april plaats. Nutrilab b.v. heeft zich vanaf 1965 ontwikkeld tot een gerenommeerd analytisch laboratorium voor de dier- en humane voedingsmiddelen industrie. Met haar 14 medewerkers onderscheidt Nutrilab zich als een flexibel, betrouwbaar en efficiënt laboratorium. Nutrilab heeft zich de laatste jaren toegelegd op uitbreiding van het diensten pakket, voor de food- , feed- en farmaceutische markt en vlotte communicatie met haar klanten.


N.G.J. Schouten b.v. is de aandeelhouder van een aantal bedrijven die zich bezighoudt met advisering op het gebied van kwaliteitszorg, certificering van met name GMP-systemen en de ontwikkeling en verkoop van innovatieve foodconcepten.

Henk Schouten, directeur van N.G.J. Schouten B.V. zegt over de aankoop van Nutrilab: "Wij zien Nutrilab als een logische toevoeging aan de activiteiten van onze dochtermaatschappij Schouten Agrarisch Adviesburo. De overname is een versterking van de kennisintensieve dienstverlening van deze onderneming".

Royal Schouten Group N.V. is een groep bedrijven, die zich toelegt op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van additieven en ingrediënten ten behoeve van humane en dierlijke voedingsproducten.

Bert Piëst, algemeen directeur van Royal Schouten Group N.V. over de verkoop van Nutrilab: "Wij zijn verheugd in N.G.J. Schouten B.V. een aandeelhouder voor Nutrilab te hebben gevonden, die een duidelijke visie heeft op de toekomst van laboratoriumactiviteiten en die Nutrilab nog meer groeimogelijkheden kan geven".


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie