Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fitness club sportiom organiseert open dag

Datum nieuwsfeit: 23-04-2006
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
's-Hertogenbosch, woensdag 19 april 2006 -Tijdens de Open Dag van Fitness Club Sportiom op zondag 23 april brengt de club graag haar totaalaanbod aan faciliteiten en bijbehorende abonnementsvormen onder de aandacht. Fitness Club Sportiom beschikt in de regio 's-Hertogenbosch als enige exclusief over de aanwezigheid van legio activiteiten zoals aquasportief lessen (bv aquaspinning), racketsporten, perfect pilates, (cardio)fitness, sauna, zonnebank, spinning, schaatsen en zwemmen. Voor iedereen, jong en oud, fanatiek sporter of gezelligheidsbeweger is er een grote variëteit aan abonnementsvormen en activiteiten zodat er altijd wel combinatie mogelijk is die bij de wensen en behoeften van de sporter aansluit. ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie