Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Chantal Janzen wint verkiezing BN'er met de gezondste lach

Datum nieuwsfeit: 14-11-2006
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdam, 14 november - Chantal Janzen heeft de verkiezing van de BN'er met de gezondste lach gewonnen. Samen met Jochem van Gelder, Bridget Maasland en Jeroen Post was zij in de race voor de titel 'BN'er met de gezondste lach'. Met 44% van de stemmen is Chantal tot de BN'er met de gezondste lach van 2006 gekozen. Nederlanders konden via www.nationalepoetsweek.nl stemmen op hun favoriete BN'er. De verkiezing was onderdeel van de Nationale Poetsweek, een initiatief van nationaal gezondheidsinstituut NIGZ en Oral-B. Deze week wordt ondersteund door GGD Nederland, het Ivoren Kruis (de landelijke vereniging voor de preventie van mond- en tandziekten), de NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) en de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Hoe krijg je de gezondste lach? 'Ik ga twee keer per jaar naar de tandarts. Daarnaast poets ik twee tot drie keer ......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie