Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Consumentenbond: OMC Noord beste ooglaserkliniek van Noord-Nederland

Datum nieuwsfeit: 13-07-2007
Bron: OMC Noord
Zoek soortgelijke berichten

Consumentenbond: OMC Noord beste ooglaserkliniek van Noord-Nederland


GRONINGEN, 20070713 -- De consumentenbond heeft in zijn gids van deze maand die vandaag uitkomt een onderzoek gepubliceerd over de ooglaserklinieken in Nederland. OMC Noord uit Groningen is daarin als beste ooglaserkliniek van Noord-Nederland naar voren gekomen. De kwaliteit van de oogartsen is met een dubbele plus beoordeeld, net als de kwaliteit van de informatievoorziening.

De consumentenbond heeft de ooglaserklinieken beoordeeld op de eisen die consumenten zelf aangegeven hebben belangrijk te vinden. Oogheelkundig Medisch Centrum Noord heeft op basis van die eisen het predikaat goed gekregen van de consumentenbond. Wie zich enkel laat leiden door de prijs bij het kiezen van een laserkliniek is niet het beste uit volgens de consumentenbond. De goedkoopste klinieken kwamen allemaal slecht uit de bus.

Het is opvallend dat alle klinieken met een ZKN-keurmerk in het consumentenbondonderzoek een goede beoordeling hebben gekregen. Het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland stelt strenge eisen op het gebied van kwaliteit van de artsen en ook de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie en klanttevredenheid worden getoetst. OMC Noord heeft als ??n van de eerste klinieken in 2006 het ZKN-keurmerk en het ISO 9001 certificaat gekregen.

Onderzoeken door gerenommeerde instanties zoals de consumentenbond bieden de consument houvast bij het kiezen van de juiste kliniek. Met de resultaten en tips uit het onderzoek kan de consument een weloverwogen keuze maken voor een veilige ooglaserbehandeling. Het volledige onderzoek is te vinden op www.omcnoord.nl.

OMC Noord: Complete oogzorg onder ??n dak
De Stichting Oogheelkundig Medisch Centrum Noord is een erkend Zelfstandig Behandel Centrum in Groningen, waar complete oogzorg onder ??n dak wordt geboden. OMC Noord bood als eerste kliniek in het noorden brilvervangende chirurgie aan. De specialisten van OMC Noord bieden door middel van ooglaseren en lensimplantatie een uitstekende oplossing voor refractieafwijkingen. De grondlegger van OMC Noord, Prof. Dr. J.G.F. Worst is de uitvinder van de al tientallen jaren succesvolle en wereldwijd toegepaste Artisan implantlens.

Naast brilvervangende chirurgie heeft OMC Noord een bundeling van alle andere oogheelkundige specialismen: Oogheelkunde, Optiek en Contactlenzen. Als eerste zelfstandige kliniek in het noorden heeft OMC Noord twee kwaliteitskeurmerken: ISO 9001 en ZKN.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie