Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau
Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau
Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau Inloggen Abonneren Over Nieuwsbank Uw reactie

  Nieuwsbank voorpagina
  Alle persberichten van vandaag
  Persbericht plaatsen
  Verstuur persbericht
Ontvang persberichten
Uitgebreid zoeken

RSS
 

Bestuur van VvE's 24 uur per dag online met Intrema

Datum nieuwsfeit: 10-09-2007
Dit is een authentiek persbericht Bron: Intrema BV
Printversie Printversie
Zoek soortgelijke berichten Zoek soortgelijke berichten

Bookmark and Share


Bestuur van VvE's 24 uur per dag online met Intrema


Web portal zorgt voor toegang tot actuele gegevens

SCHERPENZEEL, 20070910 -- Met de lancering van een web portal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) biedt allround vastgoedmanagement organisatie Intrema als eerste in Nederland VvE-besturen de mogelijkheid 24 uur per dag toegang te hebben tot de actuele gegevens van de eigen VvE. Door deze moderne manier van het toegankelijk maken van VvE informatie wordt zowel voor de VvE als Intrema tijd bespaard en de communicatie aanzienlijk verbeterd.

Sinds 2005 archiveert Intrema alle gegevens van haar klanten digitaal. Het betreft notariële stukken, verzekeringszaken, serviceovereenkomsten, notulen, technische gegevens, meerjaren onderhoudsplannen, bankafschriften, crediteurenfacturen, debiteurenfacturen, kasstukken, correspondentie, kortom alles! Vanaf augustus 2007 kunnen deze gegevens via een web portal ter beschikking worden gesteld aan de VvE's zelf. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan de wens van VvE's om over actuele informatie van hun eigen VvE te beschikken en de beheerder op de voet te volgen.

Het vinden van de juiste informatie op het web portal heeft veel aandacht gekregen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Intrema een intelligent zoekprogramma, waarmee documenten gezocht kunnen worden op basis van zoekvragen of zinsneden in tekst en/of nummer. De vindbaarheid van de documenten en daarmee ook het gebruikersgemak zijn daardoor erg hoog. Door met twee beveiligingssystemen te werken alvorens toegang wordt geboden tot de informatie, is de beveiliging van het web portal gegarandeerd.

Toon Curfs, mede-directeur van Intrema: "De reacties die wij hebben gekregen van onze klanten zijn positief. Met deze wijze van informatieverspreiding en -deling laten we zien dat we goed naar de wensen van onze klanten hebben geluisterd. Tot voor kort werd er op papier informatie met de VvE'S gedeeld. Nu kunnen onze klanten dagelijks volgen wat wij voor ze doen en zijn ze altijd up-to-date. Sinds de lancering maakt het merendeel van onze klanten al gebruik van deze nieuwe dienst."

Over Intrema BV
Intrema BV is een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het administratief, financieel, commercieel en technisch management van vastgoedobjecten, met als kernactiviteit het beheren van Verenigingen van Eigenaars (VvE's). Intrema is landelijk actief en beheert als middelgroot kantoor circa 170 VvE's, variërend van kleinschalige verenigingen met een tiental woningen tot verenigingen met 200 woningen, winkelcentra en kantoorgebouwen. Kwaliteit en dienstverlening staan bij Intrema hoog in het vaandel, met als doel het totale beheer voor VvE's uit te voeren. Als professioneel beheerder neemt Intrema de leden en het bestuur van VvE's veel werk uit handen. Intrema is een groeiende en financieel gezonde organisatie en werkt vanuit een modern en centraal gelegen kantoorpand in Scherpenzeel (Gld.). Voor meer informatie zie: www.intrema.nl.Noot voor redacties


Bookmark and Share

 

Dit is een bericht uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Gegevens in dit bericht kunnen verouderd zijn. Overname is toegestaan onder voorwaarden. Eventueel in dit bericht vermelde (e-mail) adressen en telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten.

// zoek soortgelijke berichten // Printversie

 

comments powered by Disqus


Terug naar boven


Klik hier voor het Nieuwsbank persberichtenformulier
 
 
Voorpagina / / Persberichten lezen / / Persbericht plaatsen / / Wie-is-Wie

Abonneren -- Over Nieuwsbank -- Privacy Policy -- Uw reactie