NIEUWSbank
... waar nieuws meerwaarde krijgt
www.nieuwsbank.nl
Tel: 030-2881286
E-mail: info@nieuwsbank.nl


Afscheid van een mooie zomer op de Linge met luxe jacht

Datum nieuwsfeit: 12-09-2008
Bron: Jacht Charter Tiel
Zoek soortgelijke berichten

Afscheid van een mooie zomer op de Linge


Romantische vaartocht met een luxe jacht

LINGE, 20080812 -- Op woensdag 10 en vrijdag 12 september organiseert Jacht Charter Tiel twee romantische vaartochten op de Linge, een ongerept Nederlands riviertje met een overweldigend natuurschoon. Bijzonderheid bij de vaartocht is de bezichtiging van Galerie de Smederij van Cilja Zuyderwyk en Jan Zwaaneveld die zullen voordragen uit en vertellen over eigen werk en de gasten in een unieke ambiance kennis laten maken met de schakeringen van kleuren, geluiden, emoties en ervaringen van het Hollandse rivierenlandschap. Een kort pianorecital zal ten gehore worden gebracht. Iets wat je gewoon eens meegemaakt moet hebben, en waarbij wij graag uw gastheer willen zijn.

We genieten tijdens deze tocht van een Linge die na een uitbundige zomer zich voorbereidt op haar herfsttooi. De vroege frisheid van de lucht afgewisseld met onverwacht warme momenten vormen een ambiance waarin de ervaring van een vaartocht en het met de andere gasten aangaan van gesprekken tot een ultieme belevenis leiden.Hoe ziet het dagprogramma eruit?

* 09:30 Aankomst van de gasten in Geldermalsen gevolgd door een tocht met een personenbusje naar de opstapplaats. Tijdens de tocht verhaalt de chauffeur over wetenswaardigheden van het gebied waar doorheen gereden wordt.
* 10:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak in het theehuis van Maria en Caroline Westerbeek, eigenaren van het sinds de 13e eeuw bestaande veerrecht tussen Spijk en Arkel. Kennismaking met de bemanning van het jacht
* 10:30 Palaver en afvaart naar Leerdam.
* 12:00 In Leerdam meren we af voor een stadswandeling onder leiding van een stadsgids.
* 13:00 lunch in de aantrekkelijke ambiance van het restaurant Gasterij Anders: Food & Mood.
* 14:30 Bezoek aan het atelier de smederij van Cilja Zuyderwyk en Jan Zwaaneveld. Tijdens het bezoek is er een optreden van de kunstenaars, evenals een klein pianorecital.
* 15:15 afvaart door het mooiste een meest ongerepte deel van de Linge naar Geldermalsen. Tijdens dit deel van de tocht wordt een Italiaanse aperitivo voor u geserveerd.
* 17:30 U krijgt een aandenken aan de vaartocht. Aansluitend vindt ontscheping plaats in de jachthaven van Geldermalsen waar u 's morgens bent gearriveerd.

Wat zijn de kosten van deze unieke romantische vaartocht?

De kosten bedragen all-in ¤ 135,= per persoon. Minimum aantal deelnemers is 8, maximum 10. Hierin begrepen zijn de vaarkosten, de hapjes en drankjes aan boord van het schip, de lunch, de excursies, een aandenken aan de vaartocht, etc..

Zie: www.jachtchartertiel.nlNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie