Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag bijeenkomst Assadaaka over bespreekbaarheid homoseksualiteit

Datum nieuwsfeit: 23-12-2008
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Zondag 7 december heeft de multiculturele vereniging Assadaaka, in samenwerking met het COC, een medewerker van de vakgroep Sociologie van de Universiteit van Amsterdam en het stadsdeel Zeeburg een avond georganiseerd met als thema: Ouders, opvoeden en homoseksualiteit. De avond begint om 19.30, maar reeds rond een uur of zeven lopen de eerste belangstellenden binnen. Zij worden, naar goed gebruik van Assadaaka, ontvangen met een hapje en een drankje. Rond een uur of half acht begeven alle belangstellenden zich naar de grote zaal in de Meevaart, die het decor vormt voor de avonden van Assadaaka. Daar wordt de avond plechtig, maar ook feestelijk geopend door imam Nourdin Chahid Bouktiti. Vervolgens neemt de voorzitter van Assadaaka, de heer Ahmed El Mesri, het woord en houdt, zoals gebruikelijk, een toespraak die hier volgt:...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie