Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Money Back'-actie Profile Tyrecenter positief ontvangen door automo..

Datum nieuwsfeit: 23-03-2009
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De 'Money Back'-actie van Profile Tyrecenter heeft veel positieve reacties opgeleverd. De restitutiestunt van de jubilerende hyperspecialist in banden en velgen trok in één maand tijd vele automobilisten met een factuur naar de website www.profile.nl/moneyback. De particuliere klant van Profile Tyrecenter maakt sinds februari dit jaar maandelijks kans om het geld terug te krijgen dat hij heeft besteed bij het meest recente bezoek aan Profile Tyrecenter. Voor zakelijke rijders is er een reischeque. Uiteindelijk wordt er uit alle deelnemers één jaarwinnaar getrokken. De 'Money Back'-actie is op touw gezet in het kader van het 20-jarige jubileum van de banden, velgen en auto-onderhoudsketen en loopt tot 1 november aanstaande. Afgelopen vrijdag werden de eerste grote prijzen uitgereikt aan een particuliere en een zakelijke winnaar in vestigingen in Mijdrecht en Nunspeet. Hiermee was in t......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie