Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Organisaties communiceren intern gebrekkig over Mexicaanse griep

Datum nieuwsfeit: 18-08-2009
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Almere, 18 augustus 2009 - Organisaties communiceren intern gebrekkig over de maatregelen die zij nemen om een uitbraak van Mexicaanse griep op te vangen. Dit blijkt uit representatief onderzoek van Start People onder organisaties en werknemers. Hoewel een meerderheid van de ondervraagde organisaties aangeeft wel degelijk maatregelen te hebben genomen, stelt 65% van de bijna 4000 ondervraagde werknemers dat er bij de organisatie waar zij werken geen maatregelen zijn genomen, of dat zij hier in elk geval niet van op de hoogte zijn. "Deze tegenstelling geeft aan dat er dus iets schort aan de interne communicatie en voorlichting binnen organisaties over dit thema", concludeert Raymond Puts, commercieel directeur van Start People. ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie