Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen NOVA 26-10-2009

Datum nieuwsfeit: 26-10-2009
Bron: NOVA
Zoek soortgelijke berichten
NOVA

26-10-2009

PvdA-top legt AOW-plan uit aan achterban
Nog lang niet alle PvdA-leden zijn tevreden met het door het kabinet genomen besluit de AOW-leeftijd te verhogen naar 67 jaar. Daarom gaat de PvdA-top dat vanavond aan de achterban uitleggen in de hoop dat de ledenraad unaniem achter het plan komt te staan. NOVA doet verslag vanuit Utrecht.

ING gaat fors krimpen
Bank/verzekeraar ING stoot grote bedrijfsonderdelen, waaronder de verzekeringsactiviteiten, af en geeft voor 7,5 miljard euro nieuwe aandelen uit waarmee onder meer vijf miljard euro staatssteun wordt terugbetaald.

Met de terugbetaling van die staatssteun behaalt de overheid tot nu toe een mooi rendement: ING betaalt dus binnenkort de helft terug, plus 800 miljoen euro aan rente, een rente van zeker vijftien procent.

In NOVA vanavond een gesprek met ING-topman Jan Hommen. In de studio commentaar van hoogleraar financiële markten Arnoud Boot.

Exclusief gesprek met Michael Gorbatsjov
Michael Gorbatsjov, erelid van de Club van Rome, richtte begin jaren negentig Green Cross International op. Een organisatie die zich richt op het scheppen van condities die moeten leiden tot een duurzame samenleving. In NOVA vanavond een exclusief gesprek met de Russische oud-president Michael Gorbatsjov.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen

(Onderwerpen onder voorbehoud)
Harde concurrentie in de thuiszorg
Grootschalig offensief tegen Taliban
Wie koopt AZ?

Vleesconsumptie leidt uiteindelijk tot klimaatverandering en moet daarom wereldwijd aan banden worden gelegd. OP TV
NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.15-22.45
Vrijdag: 22.15-22.55
Zaterdag: 22.10-22.30
Herhaling na middernacht
www.novatv.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie