Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zorgcomfortwinkel.nl biedt een hele zorg minder

Datum nieuwsfeit: 31-10-2009
Bron: Zorgcomfortwinkel
Zoek soortgelijke berichten

Zorgcomfortwinkel.nl biedt een hele zorg minder


Anoniem en eenvoudig de nieuwste zorgproducten online aanschaffen

AMSTELVEEN, 20091031 -- Zorgcomfortwinkel.nl heeft een totaalassortiment zorghulpmiddelen voor ouderen en hulpbehoevenden. Slechts enkele muiskliks zijn voldoende om de artikelen thuis te laten afleveren. Het assortiment wordt continu aangevuld met de nieuwste artikelen van de hoogste kwaliteit - onlangs bijvoorbeeld met een revolutionaire nieuwe plastuit voor vrouwen en de PowerBall, een handtrainingsbal voorzien van NASA technologie.

Als het aanschaffen van zorghulpmiddelen een zorg is

Niet iedereen koopt zonder gêne een drinkbeker voor volwassenen of aangepast bestek - als ze al te vinden zijn. En wie in een scootmobiel zit, kan niet even snel de deur uit om een voetenwarmer aan te schaffen. Mensen die zorg nodig hebben, hebben dus óók vaak zorg nodig bij het aanschaffen van voor hen handige of zelfs onmisbare hulpmiddelen. Zorgcomfortwinkel.nl biedt uitkomst. M. Rotteveel, eigenaar van de webwinkel: "Door bezuinigingen in de zorg moeten mensen steeds vaker zelf zorghulpmiddelen aanschaffen. Daarnaast worden ouderen bijvoorbeeld steeds meer gemotiveerd langer zelfstandig te blijven wonen. Dat kan vaak wel, maar niet zonder hulpmiddelen. Zorgcomfortwinkel.nl heeft vrijwel al deze hulpmiddelen in voorraad. En levert ze binnen enkele dagen af aan huis."

Altijd de nieuwste producten

Het assortiment wordt continu aangevuld. Zo is nu een nieuwe plastuit voor vrouwen verkrijgbaar, gemaakt van een flexibel, waterafstotend, hygiënisch en uitwasbaar materiaal. De plastuit is door een uniek ontwerp lekvrij en het materiaal voorkomt dat urine en bacteriën zich aan het oppervlak hechten. Een ander nieuw product is de PowerBall - een unieke handtrainingsbal die met behulp van de nieuwste wetenschappelijke theorieën op het gebied van bewegingstherapie door NASA is ontwikkeld.

Meer informatie is te vinden op www.zorgcomfortwinkel.nl.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie