Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rabobank - Consumptie biologische producten groeit

Datum nieuwsfeit: 09-02-2010
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rabobank Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Rabobank Nederland


---

Consumptie biologische producten groeit

9-2-2010 | MVO

Dit is een breed gedragen conclusie tijdens het seminar van o.a. levensmiddelen branche-organisaties en de Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw (MBL), waarbij de uitkomsten van een onderzoek naar de light user van biologische producten bekend werden gemaakt. Rabobank is convenant partner van de Task Force MBL.

In het onderzoek heeft bureau Blauw Research de belangrijkste consumenten- en marktstudies van de afgelopen jaren gebundeld en gecompleteerd met nieuw kwalitatief en kwantitatief onderzoek in panels bij consumenten thuis, in de supermarkt en online.

Albert Heijn, Unox, Delhaize en LaPlace, vier voorlopers in de markt, lieten op het seminar zien hoe zij succesvol de consument weten te verleiden met hun groeiend assortiment biologische voeding. Theorie en praktijk bleken opvallend goed in elkaars verlengde te liggen.

Voor meer informatie (persbericht)


* Eindrapport

---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie