Ingezonden persbericht


Persbericht
15 september 2010

Start grootste online schoenenwinkel van Nederland

Brandos.nl heeft meer dan 7500 modellen en 230 merken

Na een succesvolle bèta periode gaat Brandos, één van de grootste online schoenenwinkels van Europa, vandaag officieel van start in Nederland. Met meer dan 7500 modellen en maar liefst 230 bekende merken is Brandos hier direct de grootste aanbieder van schoenen online. In de webwinkel biedt Brandos schoenen in alle soorten en maten, zoals laarzen, slippers, bruidsschoenen, sportschoenen en kinderschoenen.

Brandos heeft sinds zijn start in 2006 een enorme groei doorgemaakt. In korte tijd werden online schoenenwinkels in zeven Europese landen geopend.

Nina Breuning, Country Manager Nederland/België van Brandos zegt: "We zijn trots nu ook een Nederlands Brandos team te hebben en officieel van start te gaan. Onze visie is diversiteit, daarom bieden wij schoenen voor allerlei soorten mensen, maten, leeftijden, stijlen en achtergronden. Ik ben ervan overtuigd dat het kopen van schoenen online een enorme vlucht zal nemen de komende jaren en we zijn blij om mensen in Nederland via de online winkel van Brandos een dergelijk groot aanbod te kunnen bieden."

Tijdens de bèta periode van een jaar heeft Brandos in Nederland al meer dan 20.000 paar schoenen verkocht, zijn er maandelijks nieuwe merken aan het assortiment toegevoed en is de website geoptimaliseerd voor de Nederlandse markt. Maandelijks heeft Brandos.nl op dit moment gemiddeld 138000 unieke bezoekers. Opvallend is dat er in Nederland veel kinderschoenen online worden gekocht. Tijdens de koude winter van 2009/2010, toen er sneeuw viel, vonden veel ouders bijvoorbeeld warme kinderlaarzen voor hun kinderen op Brandos.nl.


- EINDE-

Deel: ' Start grootste online schoenenwinkel van Nederland '






Lees ook