Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OnlineBezwaar.nl daagt dure advocaten uit met gratis juridische hulp

OnlineBezwaar.nl daagt dure advocaten uit met gratis juridische hulp


AMSTERDAM, 20110202 -- Artikel 18 grondwet stelt dat eenieder recht heeft op rechtsbijstand. Echter, door dure advocaten die minimaal voor 150 euro per uur werken en juridische adviesbureaus voor minimaal 50 euro per uur is het slecht gesteld met de toegankelijkheid van rechtsbijstand. Nu kan iedere rechtzoekende gratis online terecht bij www.onlinebezwaar.nl, de bezwaarspecialist.

[Logo Online Bezwaar] De alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering die wordt gekort, de heftruckchauffeur die wordt ontslagen, de woningeigenaar die een te hoge WOZ beschikking heeft ontvangen, de verkeersdeelnemer die letsel overhoudt aan een ongeluk en vele andere rechtszoekenden kunnen vanaf vandaag 100 procent gratis al hun juridische problemen online laten afhandelen.

Er zijn duizenden advocaten/juristen die alleen een gratis eerste advies geven, en vervolgens de cliënt 50 tot 200 euro per uur laten betalen. Onlinebezwaar is de eerste en enige juridische dienstverlener in Nederland die alle diensten 100 procent gratis aanbiedt aan haar clienten. Alleen bij niet erkende aansprakelijkheid bij letselschadezaken wordt er gewerkt op basis van No Cure No Pay.

Verschillende rechtsgebieden worden behandeld: Sociale zekerheid, arbeidsrecht, WOZ, letselschade, studiefinanciering, verbintenissenrecht, incasso (zakelijk) en overige rechtsgebieden. Vanaf nu is het voor iedereen in Nederland mogelijk om online én gratis juridische hulp te krijgen.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie