Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

GSM.info.nl wint Thuiswinkel Award publieksprijs

Datum nieuwsfeit: 24-03-2011
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Utrecht, 4 maart 2011 - De telecom vergelijkingssite GSMinfo.nl heeft de Thuiswinkel Award publieksprijs gewonnen in het segment kleine webwinkels, in de categorie vergelijkingssites. Consumenten konden via internet hun favoriete webwinkels beoordelen. De feestelijke uitreiking van de publieksprijzen vond gisteravond plaats in Fort Voordorp, nabij Utrecht. De publieksprijzen webwinkels XS zijn uitgereikt in 18 categorieën, waaronder vergelijkingssites. Webwinkels XS zijn webwinkels die jaarlijks tot drie miljoen euro omzetten. Oprichter Jeroen Pfeil van GSMinfo.nl was blij verrast met de award. 'We zijn iets meer dan twee jaar geleden online gegaan en dit is een erkenning dat we goed bezig zijn. Het is voor 100 procent een publieksprijs wat betekent dat onze bezoekers de site waarderen en dat is erg belangrijk.'...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie