Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start nachtbus Tilburg - Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 16-04-2011
Bron: Provincie Noord-Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Reizigers kunnen vanaf 16 april in het weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, gebruik maken van de nachtbus van Tilburg naar Waalwijk. Deze nieuwe Nightliner rijdt van Tilburg centrum via Tilburg-Noord, Loon op Zand & Kaatsheuvel naar Waalwijk. De bus vertrekt in de nacht van zaterdag op zondag om 01:30, 02:30 en 03:30 uur. Het is een proef die één jaar gaat duren. In deze Nightliner kan, net als in alle andere Nightliners, gereisd worden met het dalurendagkaartje van E3 voor een retourrit. Dit onder het voorbehoud van eventuele prijsveranderingen tijdens de proef. De Nightliner heeft vijf uitstaphaltes: Tilburg- Noord (halte Midden-Brabantweg), Loon op Zand (busstation), Kaatsheuvel (de Horst), Sprang- Capelle (Sprang kruispunt) en Waalwijk (halte Tuinstraat). Deze nieuwe Nightliner komt naast de bestaande Nightliners naar Tilburg Reeshof en Udenhout....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie