Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening nieuw Klompenpad: Turfvelderpad in Ederveen

Datum nieuwsfeit: 14-05-2011
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Op zaterdag 14 mei vindt in Ederveen de feestelijke opening plaats van het 33-ste Klompenpad: het Turfvelderpad. Wethouder Roel Kremers van de Gemeente Ede en directeur Arjan Vriend van Stichting Landschapsbeheer Gelderland openen het 13 kilometerlange wandelpad, dat door weilanden, langs beken, over dijken en langs akkerranden gaat in het buitengebied van Ederveen. Beleef de bijzondere geschiedenis en geniet van oude boerenerven, de Grebbelinie en het typische slagenlandschap. De opening vindt plaats om 10.00 uur bij zorgboerderij de Veenhoeve, Veldjesgraaf 29 in Ederveen. Daarna wordt een deel van de route gewandeld. Iedereen is van harte welkom. Dus klompen aan, rugzak op en gaan! Het Turfvelderpad is het zesde Klompenpad voor de gemeente Ede. Dit pad is ontwikkeld door Stichting Landschapsbeheer Gelderland in samenwerking met de Gemeente Ede, Waterschap Vallei & Eem, enthousiaste......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie