Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

IKON-radioserie 'Brief aan mijn jongere ik'

Datum nieuwsfeit: 24-07-2011
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
'Wie was u toen u circa 20 jaar oud was? Welke plannen, idealen en dromen had u toen? En wat is daarvan terecht gekomen?' Deze vragen vormen de basis voor de zomerserie Brief aan mijn jongere ik... van het radioprogramma De Andere Wereld. Met diepgaande persoonlijke interviews op de vroege zondagochtend met een prominente Nederlander naar aanleiding van een brief die hij of zij geschreven heeft aan de twintig jaar 'jongere ik'. De gasten deze zomer zijn: Hans Galjaard (1935) heeft 'meer met China' dan met zijn oude studentenstad Leiden. Hij zich kunnen beperken tot de microscoop in het laboratorium of zijn patiënten in de spreekkamer, maar Galjaards wereld is groter. Op zijn 32e is hij hoogleraar en al gauw heeft hij de leiding over de afdeling Klinische Genetica aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In de jaren tachtig en negentig wordt hij bovendien een veelgevraagde en graag gezi......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie