Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Academisch Jaar UvA in teken van 'gevoelige snaar'

Datum nieuwsfeit: 05-09-2011
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Tijdens de Opening van het Academisch Jaar 2011-2012 schetst waarnemend bestuursvoorzitter Paul Doop de actuele koers van de UvA tegen de achtergrond van actuele ontwikkelingen van het hoger onderwijs. Vervolgens is het woord aan Halbe Zijlstra, staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, gevolgd door een voordracht van Sander Breur, UvA-student en oud-voorzitter Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Na een muzikaal intermezzo door de Amsterdamse band PIET spreken drie UvA-wetenschappers vanuit verschillende disciplines naar aanleiding van het thema 'De gevoelige snaar'. De bijdrage van José van Dijck, hoogleraar Comparatieve Mediastudies en decaan van de Faculteit der Geesteswetenschappen, gaat onder andere over de like button. Deze vormt steeds vaker de basis van publieke communicatie en speelt een grote rol in de beoordeling van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek, b......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie