Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concreet hulpmiddel voor communicatie met dementerenden

Datum nieuwsfeit: 08-09-2011
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
In de Dementiereeks van Reed Business is vandaag het boek Ondersteunend communiceren bij dementie verschenen. Dit boek is geschreven door Wilma Scheres en Chris De Rijdt. Het is een praktische gids voor verzorgenden en managers in de ouderenzorg, maar ook voor familieleden en SPH-ers, om te leren op de juiste manier te communiceren met dementerenden. Door communicatie houd je grip op je wereld en ben je in staat je primaire behoeften te uiten. Je kunt contact leggen met je omgeving en dat contact bevestigd te zien. Goede communicatie met mensen met dementie is dan ook heel belangrijk. Ondersteunend communiceren bij dementie helpt hulpverleners en familieleden om door communicatie een betere interactie met dementerende ouderen te realiseren....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie