Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fabrieksgarantie op HDD's teruggeschroefd van 5 naar 1 jaar

Datum nieuwsfeit: 02-02-2012
Bron: Stellar Data Recovery
Zoek soortgelijke berichten
Fabrikanten van hard disk drives (HDD's) schroeven massaal de garantie terug van 5 naar 1 jaar. Vanwege het kostenaspect zien de grootste fabrikanten zich helaas genoodzaakt deze maatregel te nemen. Zij constateren namelijk dat de kwaliteit van de huidige lichting HDD's snel achteruit holt. De ontwikkelingen van de afgelopen maanden in Thailand - nauwelijks of geen productie van HDD's vanwege de overstromingen eind 2011 - lijken hiervan de oorzaak te zijn. Ook Stellar Data Recovery, specialist op het gebied van dataherstel met vestigingen wereldwijd, ziet de recente ontwikkelingen als oorzaak en stelt vast dat de kwaliteit van de HDD's niet meer aan de eerder gestelde normen voldoet....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie