Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fred Teeven vanavond bij Café Liberair

Datum nieuwsfeit: 13-04-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdam, 13 april 2012: In tegenstelling tot eerdere berichten is Fred Teeven vanavond aanwezig bij Café Liberair, in plaats van Stef Blok. Teeven is staatssecretaris van veiligheid en justitie. Hij zal vanavond naast de actuele politieke situatie ingaan op onder meer drugsrunners en de vernieuwingen in de jeugdzorg. Daarnaast zal de Rotterdamse VVD-fractievoorzitter Maarten van de Donk het hebben over de bezuinigingsoperatie waar Rotterdam voor staat. In totaal moet voor 20% op de gemeentelijke organisatie bezuinigd worden. Naast Teeven komen ook de VVD Tweede Kamerleden Mark Harbers (Financiën), Ton Elias (Onderwijs), Brigitte van der Burg (Binnenlandse Zaken en Jeugdzorg), Charlie Aptroot (Verkeer en Openbaar Vervoer), Tamara Venrooy (Zorg, WMO en AWBZ) en Johan Houwers (Visserij, Glastuinbouw en Ruimtelijke Ordening) naar het politiek café....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie