Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten presenteert: The Shepherd..

Datum nieuwsfeit: 17-04-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) presenteert zichzelf voor het vijfde jaar op rij op een eigen locatie tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan. De tentoonstelling vindt plaats van dinsdag 17 april tot en met zondag 22 april 2012. In Studio Iroko in Zona Tortona laten studenten en alumni van de studies ArtScience, Fotografie, Beeldende Kunst, Interieur-architectuur en Meubelontwerpen resultaten zien van hun kunstzinnig onderzoek tijdens de studie. Dit jaar toont de presentatie de verschuivende houding ten opzichte van het begrip natuur, in interacties met een omgeving die voor het grootste deel mensgemaakt is. Het onderwijs aan alle afdelingen van de KABK stimuleert een experimentele houding en draagt bij aan de formulering van onderzoek in kunst en design door haar studenten. De presentatie in Milaan toont een selectie van werken door studenten die ......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie