Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedkoop adverteren met de Schoolbordvolvo

Goedkoop adverteren met de Schoolbordvolvo


Twee ondernemers maken van nood een deugd

Maastricht / Arnhem, 20120426 -- Bram Schins en Ben Schattenberg, twee beginnende ondernemers uit Maastricht en Arnhem, hebben een goedkope weg gevonden voor adverteerders met een kleine beurs. Ingrediënten: een flinke pot schoolbordverf, een doos stoepkrijt en een klassieke Volvo 145. Het resultaat is de Schoolbordvolvo, een rijdend schoolbord waar iedereen tegen betaling een tekst op kan (laten) zetten.

Er zijn geen vaste tarieven voor adverteren op de Schoolbordvolvo. "De prijs die wij in rekening brengen is onder meer afhankelijk van de weersvoorspelling”, zeggen Schins en Schattenberg.

Het idee is ontstaan toen de achterklep van Schins' 40 jaar oude Volvo 145 – op de kop getikt voor 500 euro – moest worden vervangen. Dat kon alleen als hij de hele wagen matzwart zou verven. Iemand bij de bouwmarkt vertelde hem dat dat alleen zou lukken met schoolbordver’. En nu hij toch rondrijdt in een schoolbord, kon hij er net zo goed een betaalde boodschap op krijten.

Meer informatie is te vinden op www.schoolbordvolvo.nl.



Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie