N/I/E/U/W/S/bank interactief Nederlands persbureau
www.nieuwsbank.nl
Tel: 030-2881286
E-mail: info@nieuwsbank.nl


Goedkoop adverteren met de Schoolbordvolvo

Datum nieuwsfeit: 26-04-2012
Vindplaats van dit bericht
Dit is een authentiek persbericht Bron: Schattenberg Media


 

Goedkoop adverteren met de Schoolbordvolvo


Twee ondernemers maken van nood een deugd

Maastricht / Arnhem, 20120426 -- Bram Schins en Ben Schattenberg, twee beginnende ondernemers uit Maastricht en Arnhem, hebben een goedkope weg gevonden voor adverteerders met een kleine beurs. Ingrediënten: een flinke pot schoolbordverf, een doos stoepkrijt en een klassieke Volvo 145. Het resultaat is de Schoolbordvolvo, een rijdend schoolbord waar iedereen tegen betaling een tekst op kan (laten) zetten.

Er zijn geen vaste tarieven voor adverteren op de Schoolbordvolvo. "De prijs die wij in rekening brengen is onder meer afhankelijk van de weersvoorspelling”, zeggen Schins en Schattenberg.

Het idee is ontstaan toen de achterklep van Schins' 40 jaar oude Volvo 145 – op de kop getikt voor 500 euro – moest worden vervangen. Dat kon alleen als hij de hele wagen matzwart zou verven. Iemand bij de bouwmarkt vertelde hem dat dat alleen zou lukken met schoolbordver’. En nu hij toch rondrijdt in een schoolbord, kon hij er net zo goed een betaalde boodschap op krijten.

Meer informatie is te vinden op www.schoolbordvolvo.nl.



Noot voor redacties

 

Bookmark and Share

 

Dit is een bericht uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Gegevens in dit bericht kunnen verouderd zijn. Overname is toegestaan onder voorwaarden. Eventueel in dit bericht vermelde (e-mail) adressen en telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten.

// Vindplaats van dit bericht

 


Terug naar boven