Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau
Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau
Nieuwsbank - Interactief Nederlands Persbureau Inloggen Abonneren Over Nieuwsbank Uw reactie

  Nieuwsbank voorpagina
  Alle persberichten van vandaag
  Persbericht plaatsen
  Verstuur persbericht
Ontvang persberichten
Uitgebreid zoeken

RSS
 

Nieuwe HDS storage lijn (HUS) verkrijgbaar bij DataLogix

Datum nieuwsfeit: 26-04-2012
Vindplaats van dit bericht
Dit is een authentiek persbericht Bron: DataLogix
Meer berichten uit deze bron Meer berichten uit deze bron
Printversie Printversie
Zoek soortgelijke berichten Zoek soortgelijke berichten

Bookmark and Share


Nieuwe HDS storage lijn (HUS) verkrijgbaar bij DataLogix


MAARSSEN, 20120425 -- DataLogix, specialist op het gebied van data-oplossingen breidt haar portfolio uit met de introductie van het Hitachi Unified Storage (HUS) platform. Het Hitachi HUS platform combineert de opslag en management van block-, file- en object data in één platform.

Hitachi introduceert nieuwe generatie midrange unified storage producten

Inspelend op actuele ICT vraagstukken lanceert Hitachi Data Systems de volgende generatie midrange storage systemen: Het Hitachi Unified Storage (HUS) platform. Dit platform is per direct beschikbaar via DataLogix. Het Hitachi Unified Storage platform speelt in op vraagstukken als: het inkrimpen en beperkt beschikbaar zijn van ICT budgetten, een blijvende groei en toename van data en steeds hogere eisen op gebied van snelheid, beschikbaarheid en veiligheid. Het is voor iedere onderneming nu mogelijk de kwalitatief hoogstaande producten van Hitachi Data Systems te implementeren tegen een scherpe prijs.

Hitachi Unified Storage – Block, File en Object opslag
Het Hitachi Unified Storage (HUS) platform is niet nog een multi protocol storage product. Het platform is een hoge performance en uiterst schaalbaar midrange storage platform met native ondersteuning voor de opslag van file-, block- en object data en kent een eenvoudig en efficiënt management.

De Hitachi HUS producten verenigt dit alles in één serie producten, de HUS 110, 130 en 150. De HUS 110 is door zijn lage instapprijs zeer interessant voor kleinere organisaties en remote locaties.

Naadloze applicatie integratie

Het HUS platform kent een naadloze applicatie integratie voor onder andere VMware, Microsoft Exchange, SharePoint, Oracle en SAP. Hiermee behalen klanten binnen hun fysieke en virtuele omgevingen voordeel uit de unieke datamanagement capaciteiten van Hitachi Data Systems. DataLogix helpt bedrijven met haar specialistische kennis  met de integratie van haar applicaties. Hierdoor vermindert de RTO en RPO met applicatie-consistente bescherming van gegevens.

Exclusieve introductie van Hitachi Unified Storage

DataLogix organiseert samen met Hitachi Data Systems donderdag 26 april een exclusieve introductie van het volgende generatie midrange storage platform. Deze lunch and learn sessie vindt plaats in Finley het Witte Huis, te Loosdrecht en bestaat uit een interactief middagprogramma waarbij er meer informatie wordt gegeven over het unieke platform.

Over DataLogix

DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data opslag, data beschikbaarheid en data management. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Maarssen.  Voor meer informatie bezoek: http://www.datalogix.nl/Noot voor redacties


Bookmark and Share

 

Dit is een bericht uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Gegevens in dit bericht kunnen verouderd zijn. Overname is toegestaan onder voorwaarden. Eventueel in dit bericht vermelde (e-mail) adressen en telefoonnummers zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten.

Zie ook:
// zoek soortgelijke berichten // Meer berichten uit deze bron // Vindplaats van dit bericht // Printversie

 

comments powered by Disqus


Terug naar boven


Klik hier voor het Nieuwsbank persberichtenformulier
 
 
Voorpagina / / Persberichten lezen / / Persbericht plaatsen / / Wie-is-Wie

Abonneren -- Over Nieuwsbank -- Privacy Policy -- Uw reactie