NIEUWSbank
... waar nieuws meerwaarde krijgt
www.nieuwsbank.nl
Tel: 030-2881286
E-mail: info@nieuwsbank.nl


Opnieuw bedrijvenmarkt Show en Business in Mill

Datum nieuwsfeit: 27-04-2012
Bron: Bedrijvenmarkt Show en Business 2012
Zoek soortgelijke berichten

Opnieuw bedrijvenmarkt Show en Business in Mill


vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april 2012

MILL, 20110822 -- In april 2012 zal er opnieuw een bedrijvenmarkt onder de naam Show en Business in Mill gehouden worden. Deze werd voor het eerst in april 2010 georganiseerd. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat in oktober dit jaar de HILBO weer naar Mill zou komen. De organisatie daarvan heeft echter laten weten door omstandigheden dit en ook volgend jaar af te zien van deze beurs. Daarom heeft Mosstime Media- Tekst- en Entertainmentservice uit Mill besloten de bedrijvenmarkt Show en Business in april 2012 op de agenda te zetten.

De driedaagse bedrijvenmarkt Show en Business werd in april 2010 gehouden in en rond party- en evenementencentrum Fitland in Mill. Ruim 70 bedrijven presenteerden zich daar aan het publiek via een stand, demonstratie en of show op het podium. Naast deze bedrijvenmarkt waren er ook veel muzikale optredens, een Duitse schlageravond met pullenfeest en diverse modeshows. Zo’n 10.000 bezoekers bezochten vorig jaar deze gratis toegankelijke bedrijvenmarkt in Mill.

Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april zal de bedrijvenmarkt Show en Business 2012 gehouden worden. Dit alles opnieuw in en rond Party- en Evenementencentrum Fitland. Ondertussen is het werven van standhouders al begonnen en zijn de eerste aanmeldingen binnen. Gezien de eerste reacties belooft Show en Business 2012 opnieuw een gevarieerde beurs te worden waar de consument optimaal geïnformeerd wordt over tal van zaken. Uiteraard is er ook weer veel ruimte voor muziek, shows en demonstraties.

Meer weten? Surf dan naar www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nlNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie