Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extreme zeilcondities kenmerken GCO Almere Regatta 2012

Datum nieuwsfeit: 30-04-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De extreem lastige zeilcondities van dit weekend kenmerkten de GCO Almere Regatta 2012. Op zaterdag toonde moeder natuur zich van haar grillige kant. Voor veel deelnemers werd het overleven in flinke IJsselmeergolven en windkracht 6-7. Vandaag bleek juist het gebrek aan druk in de zeilen de grootste spelbreker. De wedstrijdcomités haalden alles uit de kast om er geldige races uit te persen. Dat lukte niet op alle banen, de winddraaiingen waren te extreem. 'Na de eerste twee races hebben we geen kwartier dezelfde wind gehad", aldus wedstrijdleider Peter Aanink, die op de baan voor de ORC-jachten aan het werk was. 'Dit komt maar zelden voor. Het was op het randje van ons kunnen." ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie