Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

YFU uitwisselingsstudent viert Koninginnedag

Datum nieuwsfeit: 30-04-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Op 30 april vieren 57 buitenlandse uitwisselingsstudenten van Youth for Understanding (YFU), samen met heel Nederland, Koninginnedag. Een bijzondere ervaring! De plannen verschillen, Ignacio uit Chili gaat in Amsterdam het feest opzoeken. Paula uit Slowakije blijft in Veenendaal, de woonplaats van haar gastgezin, waar de Koninklijke familie dit jaar een bezoek brengt. Lijkt het u ook leuk om uw Nederlandse cultuur te delen met een uitwisselingsstudent? Dat kan! Op 11 en 12 augustus 2012 komen ruim 60 dappere jongeren, van over de hele wereld, naar Nederland. De studenten, van 15-18 jaar, komen voor een semester of schooljaar de Nederlandse taal leren en onze cultuur ontdekken. Zij volgen regulier onderwijs op een middelbare school en verblijven in een gastgezin....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie