Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninginnedag 2012 in Amsterdam: sfeervol en beheersbaar

Datum nieuwsfeit: 01-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De viering van Koninginnedag 2012 in Amsterdam is sfeervol en beheersbaar verlopen. Over de hele dag vierden naar schatting ruim 700.000 mensen feest in de stad. Daarmee is een kentering gekomen in de steeds maar stijgende bezoekersaantallen van de afgelopen jaren. De evenementen aan de rand van het centrum waren allemaal goed bezocht. Hierdoor ontstond minder druk op uitgaanspleinen in de binnenstad waar het Amsterdams gezellig was. Opvallend was dat dit jaar meer mensen uit de stad zelf Koninginnedag in Amsterdam vierden. Ook onder de bezoekers van buiten de stad viel het aantal gezinnen op. Door de betere spreiding van evenementen was er veel ruimte voor kleine feestjes en vrijmarkten. Zowel we de sfeervolle Jordaan als de vrijmarkten in het Vondelpark en andere delen van Zuid werden zeer goed bezocht. De sfeer was hier gemoedelijk....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie