Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Recreatief zwemmen voor de jeugd in de meivakantie

Datum nieuwsfeit: 01-05-2012
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Krimpen aan den IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Krimpen aan den IJssel


Recreatief zwemmen voor de jeugd in de meivakantie

Op dinsdag 1 mei a.s. start zwembad De Lansingh met recreatief zwemmen voor de jeugd. De meivakantie valt voor de meeste scholen van maandag 30 april t/m woensdag 9 mei. De openingstijden van het zwembad zijn in de meivakantie voor de jeugd aangepast van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag 30 april is het zwembad in verband met de viering van Koninginnedag gesloten.

Spelmateriaal

Op dinsdag en donderdag drijven er leuke grote opblaasbare speelobjecten in het water om op te zitten, hangen of vanaf te springen. Op de overige dagen drijven er kleine spelmaterialen in het water en is er een loopbrug om overheen te rennen. Verder wordt er overdag voor de baantjeszwemmers op gezette tijden door middel van een drijflijn ruimte gecreëerd om banen te zwemmen.

Kosten

Er wordt tijdens de vakantie normale entree gerekend. We hopen dat de jeugd van de partij zal zijn om er sportieve natte vakantie van te maken.

Van Ostadelaan 4
2923 AM Krimpen aan den IJssel (0180) 516233 (0180) 552776 (zwembad@krimpenaandenijssel.nlzwembad)@
krimpenaandenijssel.nl

meivakantie

* Bekijk foto('s)


* jeugd

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie