Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Barendrecht: wegwerkzaamheden Barendrechtseweg

Datum nieuwsfeit: 01-05-2012
Bron: Gemeente Barendrecht
Zoek soortgelijke berichten
BARENDRECHT (vrijdag 20 april 2012) - Op de 1e, 2e en 3e Barendrechtseweg wordt vanaf 1 mei gedurende een aantal weken gewerkt aan de weg. De verkeerlichten op de kruisingen Binnenlandse Baan/Barendrechtseweg/Schaatsbaan en Barendrechtseweg/Middeldijk worden vervangen. Tevens worden grote gedeeltes van de Barendrechtseweg van nieuw geluidsreducerend asfalt voorzien. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 25 mei 2012 klaar. Wethouder Jeroen Gebben (Verkeer) is blij dat er werk wordt gemaakt van de Barendrechtseweg. "Al jaren ontvangen wij klachten over met name de slecht afgestelde verkeerlichten. Door de huidige verouderde installaties te vervangen, kunnen we de doorstroming verbeteren en dat is voor zowel weggebruikers als omwonenden een flinke winst. Ook het huidige asfalt is aan vervanging toe. Daarom voorzien we grote delen van de Barendrechtseweg van een nieuwe laag gelu......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie