Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eredivisie Live leeft toe naar EK voetbal

Datum nieuwsfeit: 07-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Nu het Europees Kampioenschap voetbal dichterbij komt leeft ook Eredivisie Live steeds meer toe naar de start van het toernooi. Van 7 mei tot en met 5 juni brengt de voetbalzender dagelijks officiële UEFA documentaires, historische EK wedstrijden en portretten van alle 16 deelnemers aan het EK in Polen en Oekraïne. Iedere dag van 20.00 uur tot 23.00 uur kunnen de liefhebbers terecht op Eredivisie Live voor een optimale voorbereiding op een van 's werelds grootste sportevenementen, met daarin uiteraard ook veel aandacht voor Oranje. Gedurende vier weken biedt Eredivisie Live een aantrekkelijke programmering, met als rode draad het Europees Kampioenschap voetbal, met daarin volop aandacht voor de meest legendarische momenten, de beste spelers en teams en de mooiste wedstrijden uit de 52-jarige EK historie. Tevens biedt Eredivisie Live de gelegenheid om te zien hoe de opponenten van Ned......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie