Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hollywood actrice Holly Hunter aanwezig op première Jackie

Datum nieuwsfeit: 07-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De Amerikaanse Oscarwinnares Holly Hunter, die een hoofdrol vervult in de Eyeworks-film Jackie, zal op maandagavond 7 mei aanwezig zijn bij de galapremière in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Holly Hunter, die voor haar rol in The Piano de felbegeerde Oscar won en momenteel ook te zien is in de TV-serie Saving Grace, speelt in het komisch drama van regisseur Antoinette Beumer (Loft, De Gelukkige Huisvrouw) het personage Jackie. Op de premièreavond van Jackie zullen ook hoofdrolspelers en zussen Carice en Jelka van Houten aanwezig zijn evenals bijrollen Jeroen Spitzenberger, Paul Hoes, Jaap Spijkers, Elise Schaap en Hajo Bruins. Jackie is naar een idee en scenario van Marnie Blok en Karen Holst Pellekaan. Zij hebben eerder het script geschreven voor De Gelukkige Huisvrouw. Jackie draait vanaf 10 mei in de bioscopen. ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie