Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste Wadblik over 30 jaar Oerol

Datum nieuwsfeit: 07-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Op maandag 7 mei wordt de achtste en laatste avond van de lezingen/documentairereeks Wadblik gehouden. De avond wordt verzorgd door Oerol-pionier en -directeur Joop Mulder. Hij vertelt over 30 jaar Oerol en gaat speciaal in op enkele Oerol-producties die de landschappelijke kwaliteiten van het eiland op bijzondere wijze wisten te verbeelden. De avond vindt plaats in de grote zaal van Filmhuis Leeuwarden. Als voorproefje van de 31ste editie van Oerol (15 t/m 24 juni) kijkt Joop Mulder terug. Hij doet dit aan de hand van filmregistraties en documentairemateriaal. Hierbij kiest hij deels een ongewoon gezichtspunt: de relatie tussen kunst en wetenschap. Veel beeldende kunstenaars laten zich beïnvloeden door concepten uit de wetenschap. Daarom zijn Oerol en de Waddenacademie twee jaar geleden begonnen met een verkenning van de relatie tussen kunst, wetenschap en landschap door tijdens h......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie