Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bnn-dj timur helpt jong Nederland aan een baan

Datum nieuwsfeit: 07-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
BNN-dj Timur Perlin gaat aan de slag om ambitieuze en getalenteerde jongeren aan een baan te helpen. In de rubriek 'Help, Ik Zoek een Baan!' in het Radio 1-programma BNN Today helpt hij jonge mensen die de dupe zijn van de crisis. Volgens onderzoek van het CBS (maart 2012) zit bijna twaalf procent van de jongeren thuis zonder werk. De rubriek 'Help, Ik Zoek een Baan!' is van maandag 7 mei tot en met donderdag 24 mei iedere werkdag om 21:00 uur te horen bij BNN Today bij BNN op Radio 1. Timur maakt voor de goede zaak graag een uitstapje van 3FM naar BNN Today op Radio 1. Timur: 'De jeugdwerkloosheid blijft stijgen en dat is niet alleen zorgelijk, het is ook zonde van al dat talent!' Om de jongeren te helpen stelt hij ze voor aan vaste gasten van BNN Today, zoals journalist Barbara Barend, modeontwerper Hans Ubbink, advocaat Oscar Hammerstein, televisiemaker Alberto Stegeman en schoen......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie