Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Energiemarkt met praktische tips in Kollum

Datum nieuwsfeit: 12-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Hoe kun je de energierekening verlagen om zo geld over te houden voor leuke dingen. Een antwoord hierop is op zaterdag 12 mei tijdens de energiemarkt E-DAY in Kollum te vinden. Op het terrein bij de Formido staan dan verschillende stands met informatie en tips over energiebesparende maatregelen. De E-DAY is van 9.30 - 15.30 uur. Organisator van de energiemarkt is het Platform Wonen in Kollumerland in samenwerking met diverse bedrijven. De markt aan de Jumaweg 2 in Kollum laat zien wat bedrijven uit de regio te bieden hebben op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Bedrijven en specialisten die alles weten van bouwen, installatietechniek en duurzame energie informeren uitgebreid over onder andere de nieuwste zonnepanelen, zonneboilers, isolatiemogelijkheden en andere energiebesparende maatregelen in en rond het huis. ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie