Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Facet in Krimpen ad IJssel dingt mee naar BNA gebouw van 2012

Datum nieuwsfeit: 16-05-2012
Vindplaats van dit bericht
Bron: Havenziekenhuis
Zoek soortgelijke berichten
Havenziekenhuis

Het Facet dingt mee naar BNA gebouw van het jaar 2012

'Het Facet' in Krimpen aan den IJssel - het gebouw waarin zich de Buitenpoli van het Havenziekenhuis bevindt - is ingestuurd als één van de 309 gebouwen die meedingen naar de verkiezing van 'BNA Gebouw van het Jaar 2012'. Stem je mee?

Vakjury
Vijf regionale jury's buigen zich over de ingezonden projecten, om per regio genomineerde en winnende gebouwen te bepalen. Die worden tijdens regionale prijsuitreikingen bekend gemaakt. De landelijke jury selecteert daaruit de winnaar: hét BNA Gebouw van het Jaar 2012.

Niet alleen een vakjury bepaalt welk gebouw hét BNA gebouw van het jaar 2012 wordt. Ook wordt een publieksprijs uitgereikt. Op www.bnagebouwvanhetjaar.nl kunt u bekijken welk gebouw volgens u de prijs moet winnen. U kunt uw stem uitbrengen door een gebouw te `liken' op Facebook. Bent u van mening dat Het Facet de publieksprijs moet winnen, stem dan op het gebouw via deze link. Tot en met 30 april 2012 kunt u stemmen.

Prijsuitreiking
Op 16 mei wordt in het nieuwe EYE Filminstituut in Amsterdam bekend gemaakt wie de landelijke jury heeft geselecteerd als winnaar van de verkiezing. Tijdens deze bijeenkomst wordt de winnaar van de publieksprijs onthuld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie