Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IKEA Foundation verlengt inzet om kinderarbeid te bestrijden in Punjab

Datum nieuwsfeit: 16-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam - 16-5-2012 | De IKEA Foundation en Save the Children gaan door middel van nieuwe projecten in de Indiase provincies Punjab, Haryana en Rajastan nog meer doen om kinderarbeid in de katoenindustrie te bestrijden. De IKEA Foundation steunt de projecten met een donatie van 7,5 miljoen euro. Die nieuwe projecten bouwen voort op eerdere succesvolle initiatieven in 1866 dorpen in de provincies Gujarat en Maharashtra. Meer dan 65.000 kinderen tussen de 6 en 14 jaar hoeven dankzij deze projecten niet meer te werken, maar gaan nu naar school. Daarnaast konden er 89.000 kinderen tussen de 3 en 6 jaar naar de kleuterschool (Aganwadi) en hebben 16.000 kinderen tussen de 15 en 18 jaar een beroepsopleiding kunnen volgen....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie