Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LaCie 2big NAS levert 100 MB/s voor hogere bedrijfsproductiviteit

Datum nieuwsfeit: 16-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
PARIJS (16 MEI 2012) LaCie introduceert de 2big NAS, een nieuwe netwerkopslagoplossing met twee sleuven. Voor kleine ondernemingen biedt de 2big NAS de ideale combinatie van snelheid en veiligheid. Aangedreven door een 2 GHz-processor en met een verbeterd bestandssysteem levert de 2big NAS snelheden tot 100 MB/s. Hierdoor delen werknemers snel bestanden vanaf een pc, Mac- of Linux-werkstation. "Volgens de resultaten van onderzoeksbureau Research and Markets groeit de behoefte aan netwerkopslag jaarlijks met dertig procent. Dit zorgt voor strengere eisen aan netwerkopslagapparatuur", zegt Erwan Girard, Professional Business Unit Manager bij LaCie. "De LaCie 2big NAS is afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven en particulieren. Het apparaat levert snelle bestandsdeling en gegevensbeveiliging, de twee meest kritische factoren voor een klein bedrijf." SNELLE SAMENWERKING ...
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie