Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concert tuck & patti LantarenVenster Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 17-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Al bijna dertig jaar betoveren Tuck & Patti wereldwijd hun fans met hun fenomenale samenspel. Gitarist Tuck zorgt met zijn virtuoze en complexe gitaarpartijen voor een fundament dat staat als een huis en klinkt als een volledig orkest. Patti zorgt met haar krachtige en gracieuze vocalen vervolgens voor de inrichting. De in Oklahoma geboren Tuck Andress studeerde klassieke gitaar aan de Stanford University voor hij naar Las Vegas ging om auditie te doen voor een showband. Daar ontmoette hij de eveneens klassiek geschoolde uit San Francisco afkomstige Patti Cathcart. Nu vormen zij al bijna dertig jaar een muzikaal duo en zijn ze inmiddels 25 jaar getrouwd. Om dit heuglijke feit te vieren, bracht het duo A Gift of Love uit, een cd vol liedjes die laten horen waarom zowel de liefde als het muzikale partnership al die jaren heeft standgehouden. Daarna volgde het album Pure Tuck & Patti, ......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie