Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plan Nederland gebruikt nieuwe, geautomatiseerde totaaloplossing Cta..

Datum nieuwsfeit: 23-05-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
's-Hertogenbosch, 23 mei 2012 - Plan Nederland heeft Ctac Charity, de nieuwe totaaloplossing van Ctac voor charitatieve instellingen, in gebruik genomen. De organisatie profiteert hiermee van software die is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en CRM. Het totaalpakket biedt goede-doelenorganisaties een transparante oplossing voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, inzicht in geldstromen en overzichtelijke rapportages. Doordat charitatieve instellingen door externen gefinancierd worden, zijn ze verplicht hun uitgaven gedetailleerd te overleggen, zowel in- als extern. Ctac Charity biedt hier de volledige functionaliteit voor en brengt de financiële huishouding nauwkeurig in beeld. Dit vanuit verschillende invalshoeken, bijvoorbeeld per sponsor of donateur, per project of projectonderdeel. Daarnaast is het mogelijk om sponsoren een op een te koppelen aan een project. Plan Nederla......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie