Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Proef met inloopspreekuur Etten-Leur Noordoost stopt

Datum nieuwsfeit: 23-05-2012
Vindplaats van dit bericht
Bron: Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Proef met inloopspreekuur Etten-Leur Noordoost stopt


Proef met inloopspreekuur in Etten-Leur Noordoost stopt

Sinds november 2011 is er zes keer in het Turfschip een inloopspreekuur gehouden voor de wijken Etten-Leur Noord, Keen en Schoenmakershoek. Deze spreekuren werden afwisselend 's middags en 's avonds gehouden door de wijkagent en vertegenwoordigers van Gemeente Etten-Leur, Surplus en Woonstichting Etten-Leur.

Tijdens de spreekuren kwamen bewoners uit de drie wijken met heel diverse vragen en goede ideeën. Een deel van de bewoners kon direct geadviseerd worden. Een deel van de vragen is doorgezet naar de organisaties, die deze hebben afgehandeld. Diverse vragen waren ook geschikt voor het klachtenmeldsysteem van de gemeente . Deze bewoners is verteld dat zij hun melding ook kunnen doen via telefoonnummer 14 076 of via de website van de gemeente.
Het spreekuur droeg bij aan een goed contact tussen bewoners en de medewerkers van organisaties. Het zorgde voor goed begrip en vragen en ideeën werden goed doorgesproken.

Helaas viel het aantal bewoners dat gebruik maakte van het spreekuur tegen. Daarom zijn de inloopspreekuren gestopt. Dat wil niet zeggen dat u uw vragen en ideeën niet meer met ons kunt delen. Blijf ons gerust bellen of mailen!

Annette van Peer, woonconsulent WEL
Telefoon: (076) 5024628
(Annette.van.Peer@woonwel.nl)

Linda Deckers, welzijnswerker Surplus
Telefoon: (076) 5016450
(linda.deckers@surpluswelzijn.nl)

Ruub Tromp, wijkagent politie
Telefoon: 0900-8844
Email: Ruub.Tromp@mw-brabant.politie.nl

Guido Roelofs, wijkmanager gemeente Etten-Leur
Telefoon: (076) 5024294
Email: Guido.Roelofs@etten-leur.nlreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie