Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie Spannende Spinnen Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 01-06-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Op 1 juni opent de tentoonstelling Spannende Spinnen haar deuren in het Natuurhuis te Apeldoorn. Tot eind augustus kunt u maar liefst 40 verschillende soorten vogelspinnen in levende lijven aanschouwen. De van oorsprong Poolse tentoonstelling Faszinierende Welt der Spinnen van Sebastian Wadycki reist al tien jaar door Europa en trekt overal volle zalen. In de expositie zijn kleurige spinnen te zien zoals de roodpoot- en de roodknievogelspin, de wespvogelspin en de veelkleurige boomspin, de grootste spin ter wereld: de goliathvogelspin en de vervaarlijke zwarte weduwe. Ook zijn er een vijftal schorpioenen te bewonderen, waaronder de reusachtige keizerschorpioen. Zij behoren tot de klasse der spinachtigen. Samen met uitgebreide beschrijvingen, illustraties en spelmateriaal zorgt het contact met levende spinnen voor een unieke ervaring. Deskundigen laten zien welke verzorging spinnen no......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie