Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EA-Helixprijs naar Rudolf Setz

Datum nieuwsfeit: 08-06-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
De Evangelische Alliantie (EA) kent de Helixprijs in 2012 toe aan Rudolf Setz voor zijn baanbrekend missionair werk in Nederland. Setz is iemand die nieuwe kansen ziet voor de kerk en die daarvoor mensen weet te mobiliseren en inspireren. Hij stond onder meer aan de wieg van organisaties als Stichting Present en Nederland Zoekt.. De EA reikt de prijs jaarlijks uit om bemoedigende initiatieven op het gebied van missionaire gemeenteopbouw voor het voetlicht te brengen. Rudolf Setz is onder meer betrokken geweest bij het opzetten van allerlei missionaire projecten in de Christelijke Gereformeerde Kerk in Zwolle. Ook stond hij aan de basis en opbouw van Stichting Present. Een voor Nederland nieuw concept bedoeld om een brug te slaan tussen allerlei (groepen van) vrijwilligers en concrete hulpvragen van mensen in de buurt. Inmiddels is Present uitgegroeid tot een landelijk netwerk van mee......
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie