Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MegaCityDeal jaagt Duitsers stuipen op het lijf

MegaCityDeal jaagt Duitsers stuipen op het lijf


met de actie: ‘ontwerp je eigen uitvaartkist’

Halfweg NH, 20120612 -- Halfweg NH, 12 juni 2012 - MegaCityDeal, een online aanbieder van dagelijkse koopjes, is een gewaagde actie gestart. Op 12 juni 2012 kunnen bezoekers een zelf te ontwerpen uitvaartkist kopen met 50% korting. De bijbehorende online campagne speelt in op de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland van aankomende woensdag.

MegaCityDeal heeft bij deze deal en manier van uiten de stoute schoenen aangetrokken. Zij hebben voor de campagne zelf een kist ontworpen. Hiervoor hebben zij de bekende kleuren van Nederland en Duitsland gebruikt, met een alleszeggende begeleidende tekst (zie afbeelding). 

Taboe doorbreken

Met deze opvallende campagne probeert MegaCityDeal het taboe rondom het onderwerp ‘dood’ te doorbreken. “Als dat ervoor zorgt dat dit onderwerp bespreekbaar en financieel haalbaar wordt voor een heleboel mensen, heb ik daar persoonlijk geen moeite mee.” Zegt Robert Biesenbeek, directeur van MegaCityDeal. 

Bereik vergroten

Naast het doorbreken van een taboe, hoopt MegaCityDeal het bereik te vergroten. Zodat de kans groter wordt dat juist die mensen voor wie deze actie relevant is, er op tijd kennis van hebben genomen. Robert Biesenbeek: “Wij maken voornamelijk de leuke, maar incidenteel ook de minder leuke dingen des levens betaalbaar”

De deal bekijken

Ga naar http://www.megacitydeal.nl/ om de deal te bekijken. Volg alle nieuwtjes en deals ook op Facebook, Twitter en Hyves.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie