Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Nationale Ballet beleeft meest succesvolle seizoen ooit

Datum nieuwsfeit: 13-07-2012
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Het Nationale Ballet beleeft het meest succesvolle seizoen aller tijden. Niet eerder in het 50-jarig bestaan van het gezelschap bezochten zo veel mensen een voorstelling. In seizoen 2011-2012 verwelkomde Het Nationale Ballet een recordaantal van 122.394 bezoekers. Daarmee wordt het oude recordseizoen 1997-1998 met enkele duizenden bezoekers overtroffen. De gemiddelde zaalbezetting van de voorstellingen in Het Muziektheater Amsterdam en de bezochte theaters in Nederland, eindigde voor het gezelschap op een recordgemiddelde van 88%. De inkomsten uit fondsenwerving stegen eveneens naar een hoogterecord. De bijdragen van bedrijven, particulieren en cultuurfondsen bedroegen in het 50-jarig jubileumseizoen bijna anderhalf miljoen euro....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie