Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landelijk mentorsysteem behoedt ZZP’ers voor mislukking

Landelijk mentorsysteem behoedt ZZP’ers voor mislukking


Engelse succescoach lanceert mentorsysteem voor ZZP’ers tijdens congress in Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT, 20130204 -- Tijdens het Ultimate Wealth Congres op 8,9 en 10 februari 2013 lanceert succescoach Pa Joof een landelijk mentorsysteem voor ZZP-ers. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat het aantal zzp'ers elk jaar verder toeneemt. In 2005 waren er 570.000, in 2011 al 728.000. Maar binnen vier jaar gooit alweer 40 procent van de nieuwkomers het bijltje er noodgedwongen bij neer, zo weet de Kamer van Koophandel. Door van tijd tot tijd persoonlijk advies en begeleiding te kunnen krijgen van een mentor ontwikkelen ZZP-ers daarentegen de ondernemerskracht die nodig is om als eenmanszaak te overleven.

De huidige praktijk 
Wanneer ZZP-ers niet slagen als ondernemer, vindt maar een gedeelte van hen een vaste baan, het restant dreigt bij gebrek aan financiële reserves al snel naar bijstandsniveau te vervallen. Daarmee voorkomen ze dat veel zzp'ers al snel naar bijstandsniveau terugvallen (armoedeval) omdat ze zich niet kunnen handhaven.

Mentorsysteem
Tijdens het Ultimate Wealth Congress op 8,9 en 10 februari 2013 krijgen de participanten de mogelijkheid te starten met het mentorprogramma. Directeur van Inspired Training Henk Sariman legt uit: ’Door middel van webinars, persoonlijke coaching en het beschikbaarheid maken van kennis worden ze begeleid door een traject van een jaar. Het doel is ze verder te helpen waar nodig te ondersteunen in de te zetten stappen als ondernemer.’ De webinars worden gegeven door de internationale professionals zelf. Zo kan de mentoring variëren van leren op het gebied van communicatie, internet marketing, forex trading, vastgoed, maar ook persoonlijke ontwikkeling.

Inspired Training
Als evenementen organisator houdt Inspired Training zich vooral bezig met events waarbij persoonlijke ontwikkeling en netwerken centraal staat. Eerder haalde Inspired Training onder een andere bedrijfsnaam de Amerikaanse trainer Harv Eker (bekend van internationale bestseller Het Miljonairsbrein) naar Nederland. Deze gaf een driedaagse training in de RAI voor een publiek van 2500 mensen. Tijdens het aanstaande congres is Pa Joof als hoofdtrainer aangetrokken. Vanwege de actieve houding van Inspired Training heeft het bedrijf van Netwerkgids Nederland een keurmerk gekregen. Meer informatie: http://inspiredtraining.nl/

Pa Joof
Pa Joof is een Engelse trainer en coach in non-verbale communicatie. Hij is een autoriteit in de psychologie van het creëren van welvaart en persoonlijk leiderschap. Het afgelopen decennium heeft hij in 16 verschillende landen op 4 continenten tienduizenden mensen uit alle lagen van de samenleving mogen trainen. Eerder werkte hij met Anthony Robbins en diverse Fortune 500 bedrijven. Meer informatie: http://inspiredtraining.nl/sprekerNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie