Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ProSpex versterkt Dutch Hosting Provider Association

ProSpex versterkt Dutch Hosting Provider Association


Verzoek om lid te worden komt van Microsoft

DEN HAAG, 20130319 -- B2B telemarketinggigant Prospex wordt op verzoek van Microsoft lid van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers.

Commercieel directeur van Prospex Maxim Spek is vereerd met het lidmaatschapsverzoek. ‘Als Microsoft je vraagt de DHPA te komen versterken met je creativiteit en kennis, dan zeg ik uiteraard met trots ja. Onze opgedane ervaringen willen we vanuit ProSpex graag delen met de grote spelers in de markt. De sector is hard op weg volwassen te worden. De concurrentie is flink toegenomen en daardoor krimpen de marges. Vrijwel elke speler is dus op zoek naar nieuwe waardevolle toevoegingen aan het diensten portfolio. Tegelijkertijd  is het voor iedere speler belangrijk dat de markt op een kwalitatieve manier succesvol benaderd wordt, zodat het goede imago van de sector geen schade wordt toegedaan zoals bijvoorbeeld is gebeurd in de energie en telecom sector.’   

ProSpex bouwde de afgelopen jaren samen met partijen als KPN en Microsoft veel ervaring op en zette met veel succes diverse online producten in de markt. Dat gebeurde via diverse kanalen zoals de telefonische verkoop, het maken van bezoekafspraken, het leveren van accountmanagers met een gevulde agenda, en online &  direct marketing campagnes. 

Welkom
De DHPA is verheugd dat Prospex ingaat op het verzoek en heet Prospex hartelijk welkom als jongste lid. ‘Wij zijn blij met het besluit van Prospex om zich aan te sluiten als partner’, zegt Michiel Steltman, directeur van de DHPA. ‘De Nederlandse hostingsector groeit snel en we zien dat het juist innovatieve bedrijven zoals Prospex zijn die het belang van de online sector herkennen. Hun professionele en vernieuwende aanpak past dan ook goed bij het profiel en onze doelstellingen.’

De kernwaarden van de DHPA-leden zijn: professionaliteit, kwaliteit en transparantie. Daarmee levert de DHPA een bijdrage aan het vertrouwen in de online industrie als geheel. Een industrie die in Nederland een van de grootste ter wereld is en ongeveer 33% van de gehele e-commerce omzet in Europa faciliteert. Daarmee is de Nederlandse online sector uitgegroeid tot een factor van belang voor de economie.

Over Prospex
ProSpex is marktleider in business-to-business telemarketing in Nederland en wist afgelopen jaar een FD Gazelle Award en de Ondernemersprijs Haaglanden 2012 in de wacht te slepen. Sinds 2007 faciliteert ProSpex de zakelijke markt van ‘leads’, oftewel aanleidingen tot verkoopgesprekken.

Dankzij hun mix van klantgerichtheid, kennis, creativiteit en eigenwijsheid weet ProSpex al jarenlang opdrachtgevers, zoals KPN, T-mobile, LeasePlan, en Microsoft, slim te positioneren. Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie