Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amersfoort - Straatroof: Oproep getuigen

Datum nieuwsfeit: 15-07-2013
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Amersfoort - Straatroof: Oproep getuigen


Straatroof: Oproep getuigen

* Laatste update: 15-07-2013 | 09:53

Amersfoort - Op 14 juli deed een een 57-jarige Amersfoortse aangifte van een straatroof. Zij verklaarde op zaterdagavond 13 juli tussen 20.30 en 21.00 uur op het Eemplein het slachtoffer te zijn van diefstal van haar tas door drie mannen.

Tas van schouders

De vrouw liep over het plein toen plots haar tas van haar schouders werd getrokken. De vrouw verklaarde dat er waarschijnlijk geen directe getuigen waren van het incident, maar mogelijk herkennen mensen de mannen aan de signalementen. Zij liepen na de roof richting de Kleine Koppel en liepen
volgens het slachtoffer op een opvallend stoere manier weg.Signalementen

Dader 1: Man, kaal, getinte huidskleur met Noord Afrikaans uiterlijk, ongeveer 20 tot 25 jaar, 1.80 m lang. Hij droeg een pet met de tekst New York in grijze letters.

Dader 2: Man, zwart krullend kort haar, getinte huidskleur met Noord Afrikaans uiterlijk, ongeveer 20 tot 25 jaar, 1.75 m. lang en droeg een muts

Dader 3: Man, zwart krullend kort haar, getinte huidskleur met Noord Afrikaans uiterlijk. De man droeg een pet met navygroene letters en een zwarte zonnebril met rond montuur.

Contact

Getuigen of personen die de drie mannen herkennen kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie